ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα δύο πιο άτυχα ζώδια: Δεν τους πάει τίποτα καλά, βρίσκουν συνέχεια εμπόδια

Αυτά τα 2 ζώδια δεν έχουν την τύχη με το μέρος τους

Τελικά εμείς φτιάχνουμε την τύχη μας ή μήπως καθοριστικό ρόλο παίζουν και άλλοι παράγοντες; Αν η τύχη δεν είναι με το μέρος σας, τότε μπορείτε να κατηγορήσετε για αυτό τα άστρα και όπως φαίνεται δεν σας παρεξηγήσει κανείς.

Σύμφωνα με το my.astrofame, για κάποια ζώδια η ατυχία είναι δεδομένη.

Ο λόγος για τον Σκορπιό και τον Καρκίνο, δύο ζώδια τα οποία το κάθε ένα προσελκύει την αρνητική ενέργεια για διαφορετικούς λόγους.

Τα 2 πιο άτυχα ζώδια
Όπως αναφέρεται στο my.astrofame, ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που προσελκύει αρνητική ενέργεια και χαρακτηρίζεται ως ο πιο άτυχος του ζωδιακού κύκλου.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που βλέπει το κακό παντού και δυσκολεύεται να βγει από τη ζώνη ασφαλείας του. Αυτοί είναι δύο λόγοι για τους οποίους είναι ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται και άτυχο.

Προκειμένου να μην απογοητευτεί, ο Καρκίνος αποφεύγει τις αλλαγές και ό,τι μπορεί να σημαίνουν αυτές. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο απαισιόδοξοι που ποτέ δεν θα αδράξουν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται ενώ θα αφήσουν τις ευκαιρίες να προσπεράσουν.

Σκορπιός
Είναι εκπληκτικό πώς ένα ζώδιο μπορεί να είναι τόσο άτυχο. Η ζωή του Σκορπιού είναι χαοτική, μέσα από αυτήν όμως τους επιτρέπει να χτίσουν χαρακτήρα, να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία και να γίνουν πιο ανθεκτικοί κάθε μέρα που περνάει.

Η αλήθεια είναι πως, οι Σκορπιοί δεν έχουν την τύχη με το μέρος τους και συχνά βρίσκουν εμπόδια καθώς φέρονται επιπόλαια, δεν σκέφτονται τις συνέπειες των πράξεών τους και έρχονται προ εκπλήξεων παρόλα αυτά, αλλά δεν τα παρατούν ποτέ.

Ακολουθήστε την ιστοσελίδα teokanistras.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: my.astrofame