ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που θα επηρεαστoύν στις 28 Οκτωβρίου

Η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη -Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου και ορισμένα ζώδια φαίνεται πως θα επηρεαστούν πιο έντονα από άλλα.

Πρόκειται για την τελευταία έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί αυτή τη χρονιά στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού και κεφάλαια της ζωής σας πρόκειται να κλείσουν οριστικά. Στην προκειμένη περίπτωση, την ημέρα της Πανσελήνου ορισμένοι του ζωδιακού κύκλου θα πάρουν μια ανάσα και θα αρπάξουν τις νέες ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν, ωστόσο κάποιοι άλλοι είναι βέβαιο ότι θα νιώσουν έντονα συναισθήματα καθώς ξαφνικά γεγονότα θα φέρουν μεγάλες ανατροπές στη ζωή τους.

Η Σεληνιακή έκλειψη θα σας επηρεάσει κυρίως οικονομικά αλλά θα σας κάνει να νιώσετε και μια ανασφάλεια σε συγκεκριμένα ζητήματα ενώ οι όψεις που σχηματίζει η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος με τον Ερμή, τον Άρη, τον Δία και τον Κρόνο ευνοεί την παρορμητικότητα, τις τις εντάσεις και συναισθήματα που θα σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια.

Οι πανσέληνοι είναι συνήθως μια εξαιρετική στιγμή για να αναλάβετε δράση, αλλά και πάλι, οι εκλείψεις φέρνουν ένα χάος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε αυτήν την περίπτωση, επειδή ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της φιλοδοξίας, βρίσκεται απέναντι από τον Δία, δημιουργώντας περισσότερο χώρο για σύγκρουση.

Ταύρος
Η Σεληνιακή έκλειψη -Πανσέληνος της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι θα υποστείτε τις συνέπειές της. Με αυτή την έκλειψη θα νιώσετε πως θέλετε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας, οι παρορμητικές αποφάσεις όμως δεν θα σας βγουν σε καλό. Είναι πιθανό να χωρίσετε, να αλλάξετε δουλειά ή να δημιουργηθούν εντάσεις στο έως τώρα επαγγελματικό σας περιβάλλον επομένως, όποια απόφαση κι αν πάρετε καλό θα είναι να περιμένετε να περάσουν τα αρνητικά συναισθήματα και να αντιμετωπίσετε τις κρίσεις που έρχονται με προσοχή.

Λέων
Για εσάς η Σεληνιακή έκλειψη -Πανσέληνος θα είναι μια σκέτη πρόκληση. Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί σε όλους τους τομείς αλλά κυρίως σε ζητήματα καριέρας και οικογένειας. Αν και η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη με αποκαλύψεις και ξεκαθάρισμα ανθρώπων από το περιβάλλον σας, όσα γίνουν, μακροπρόθεσμα θα ειναι για το καλό σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χειριστείτε κάθε πρόβλημα με διπλωματικότητα, μην εμπλακείτε σε καυγάδες και προσπαθήστε να κοιτάξετε κάθε διαφωνία με ανοιχτά μάτια.

Σκορπιός
Η Σεληνιακή έκλειψη -Πανσέληνος της 28ης Οκτωβρίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο και για εσάς. Οι αλλαγές στη ζωή σας -και σε όλους τους τομείς θα είναι ριζικές. Η περίοδος αυτή θα σας προκαλέσει να κάνετε έναν απολογισμό σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους, τις επιτυχίες σας αλλά και τα συναισθήματά σας. Θα ανατρέψετε όσα έχετε πει και θα ψάξετε σε βάθος τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας. Είναι μια περίοδος στην οποία θα δημιουργηθούν καυγάδες αλλά τα παράπονα και οι δυσαρέσκειες από το παρελθόν θα έχουν τον πρώτο λόγο. Δεν θα λείπουν και οι εντάσεις και πολύ πιθανό καταστάσεις και άνθρωποι να σας φτάσουν στα άκρα.

Υδροχόος
Η περίοδος αυτή -και πόσο μάλλον τώρα με τη Σεληνιακή έκλειψη -Πανσέληνος της 28ης- φέρνει έξτρα ευθύνες για εσάς. Οι εντάσεις και οι επιπλέον υποχρεώσεις, οι ευθύνες, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και προσωπικό επίπεδο, θα σας φτάσουν στα όριά σας και είναι πολύ πιθανό με τη λάθος διαχείριση να εκραγείτε. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα και το έντονο στρες σας και να κρατήσετε αποστάσεις από καταστάσεις και άτομα που σας πιέζουν συναισθηματικά. Είναι η ιδανική στιγμή για να ορθώσετε το ανάστημά σας, ωστόσο αυτό θα γίνει με δυσκολία. Θέστε τα όριά σας και απεγκλωβιστείτε από τοξικά περιβάλλοντα που σας κρατούν πίσω.

Ακολουθήστε την ιστοσελίδα teokanistras.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: tilestwra.com