ΖΩΔΙΑ

Αυτó είναι το πιο δυσεύρετο ζώδιο: Συναντάται πιο σπάνια από τα υπόλοιπα

Yπάρχει ένα ζώδιο το οποίο συναντάται πιο σπάνια από τα υπόλοιπα

Eχεις παρατηρήσει άραγε πως οι καλόκαρδοι Καρκίνοι, οι τελειομανείς Παρθένοι και οι επικοινωνιακοί Δίδυμοι είναι παντού γύρω σου; Αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει ομοιόμορφη κατανομή των ζωδίων και επομένως υπάρχει ένα ζώδιο που θα συναντήσεις πολύ σπάνια.

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του purewow, το πιο σπάνιο ζώδιο είναι ο φιλόδοξος Αιγόκερως.

Οι τρεις λιγότερο πιθανές ημερομηνίες να έχει γεννηθεί κάποιος είναι τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και η παραμονή των Χριστουγέννων. Όπως βλέπεις και οι τρεις ημερομηνίες πέφτουν στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Κύρια χαρακτηριστικά του Αιγόκερου είναι η σοβαρότητα, η οργάνωση, η σταθερότητα, η υπευθυνότητα, η θέληση για εργασία, η επιλογή υψηλών στόχων, η φιλοδοξία, η αυστηρότητα, η αποδοχή των ευθυνών και ο ρεαλισμός.

Οι γυναίκες Αιγόκεροι αντιμετωπίζουν τις στενές σχέσεις τόσο σοβαρά που συχνά ανησυχούν για αυτές υπερβολικά. Όταν αποφασίζουν να δεσμευτούν, είναι ειλικρινείς, αφοσιωμένες, μερικές φορές σε βαθμό αυταπάρνησης ή αναλαμβάνοντας να σηκώσουν ακόμα και μια δυσλειτουργική σχέση.

Οι άνδρες Αιγόκεροι δεν είναι συναισθηματικοί και σπάνια αποκαλύπτουν τα αισθήματά τους. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αναζητούν μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας ή μια επιτυχημένη γυναίκα που κερδίζει τον θαυμασμό και την εκτίμησή τους.

Οσο για το πιο συνηθισμένο ζώδιο, αυτό είναι του Σκορπιού. Και έχει μια λογική γιατί ο Σκορπιός έχει γενέθλια τον Νοέμβριο, που σημαίνει ότι έχει συλληφθεί τέλη Ιανουαρίου μέχρι μέσα Φεβρουαρίου, κοντά στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ακολουθήστε την ιστοσελίδα teokanistras.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: tilestwra.com