ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το πιο σπάταλο ζώδιο στις διακοπές σύμφωνα με έρευνα

Σύμφωνα με τη New York Post, μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 Αμερικανούς, χωρισμένους ανά ζώδιο, αποκάλυψε ποιο είναι το πιο σπάταλο ζώδιο στις διακοπές.

Αν και όλοι στις διακοπές λίγο πολύ ξοδεύουν περισσότερα χρήματα σε σχέση με τον υπόλοιπο χρόνο, ένας του ζωδιακού κύκλου είναι εκείνος που ξοδεύει τα περισσότερα επιστρέφοντας με ελάχιστα χρήματα, αν όχι με μηδενικό ποσό, στην τράπεζα.

Η έρευνα, που διεξήχθη από την OnePoll για το CheapCaribbean, διαπίστωσε ότι αυτό το καλοκαίρι, η πλειοψηφία όλων των ερωτηθέντων ανυπομονεί να περάσει τον περισσότερο χρόνο του έξω από το ξενοδοχείο σε ποσοστό 59%.

Όπως διαπιστώθηκε, οι Παρθένοι φαίνεται πως είναι οι πιο συνετοί, καθώς υπολογίζουν κάθε έξοδο και κάθε δαπάνη αλλά έχουν και προνοήσει για την επιστροφή τους στην καθημερινότητα έχοντας ένα χρηματικό «μαξιλαράκι ασφαλείας» μέχρι να επανέλθουν στην κανονικότητα.

Στη συνέχεια της έρευνας διαπιστώθηκε εκτός των άλλων πως τα ζώδια της φωτιάς, δηλαδή ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης αλλά και οι Ιχθείς και οι Αιγόκεροι τείνουν γενικότερα -και επιθυμούν φέτος- να βγουν έξω και να διασκεδάσουν με κάθε τρόπο, κάτι που ανεβάζει τα έξοδά τους στα ύψη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνονται και οι Υδροχόοι, οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί ωστόσο εκείνοι ισχυρίστηκαν ότι θα βγουν και θα σπαταλήσουν συνειδητά τα χρήματα για τη διασκέδασή τους, με τους Ταύρους να έχουν τον μικρότερο μέσο όρο εξόδων.

Όσο για τους Σκορπιούς, το αυθόρμητο ζώδιο που αγαπά τη διασκέδαση και την καλοπέραση -πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια των διακοπών- δεν υπολογίζει τα έξοδα και πολλές πολλές φορές «ξεφεύγει» από το μπάτζετ του. Οι Σκορπιοί άπαξ και πάνε διακοπές θα περάσουν καλά, είναι γενναιόδωροι και θα ξοδέψουν χωρίς να σκεφτούν την επόμενη ημέρα.

Αμέσως μετά τους Σκορπιούς που κατατάσσονται στο πιο σπάταλο ζώδιο κατά την περίοδο των διακοπών έρχονται οι Καρκίνοι οι οποίοι στην έρευνα τόνισαν πως στις διακοπές θα φροντίσουν να περάσουν καλά και να κάνουν κάτι διασκεδαστικό.

Ακολουθήστε την ιστοσελίδα teokanistras.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: bovary.gr