ΖΩΔΙΑ

Ευχάριστα νέα για αυτά τα 2 Ζώδια, θα βγάλουν πολλά χρήματα τον Σεπτέμβριο

Δύο τυχερά ζώδια θα χαμογελάσουν τον Σεπτέμβριο και δεν είναι άλλα από τον Ταύρο και τον Ζυγό, σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Ο Αύγουστος σήμερα, Πέμπτη, φτάνει στο τέλος του και όλοι αναρωτιούνται πώς θα κυλήσει ο νέος μήνας, ο οποίος φέρνει πολλές αλλαγές και νέα ξεκινήματα στη ζωή μας.

Έτσι, ο Σεπτέμβριος κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα, με αποτέλεσμα ορισμένα ζώδια θα τα ζορίσει και άλλα να τα κάνει να χαμογελάσουν.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα έχεις έναν υπέροχο μήνα, γεμάτο όμορφες στιγμές και σημαντικές ευκαιρίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Τα ζώδια που θα ξετρελαθούν με τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το astrology.gr, είναι μόνο δύο, ο Ταύρος και ο Ζυγός.

Τα τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου

ΤΑΥΡΟΣ
Εσύ του β’ δεκαημέρου, που έχεις τον Δία πάνω σου αλλά τίποτα άλλο που να τυφλώνει την τύχη σου, η αλήθεια είναι ότι θα τον χαρείς με την καρδιά σου τον Σεπτέμβριο. Εξωστρεφής, κοινωνικός, με κέφι και χαμόγελο θα είσαι στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μαζεύεις τα δώρα του σύμπαντος, είτε υλικά είτε συναισθηματικά και κανείς και τίποτα δε θα μπορεί να σκιάσει την ευτυχία σου.

Από ευκαιρίες για να επεκταθείς, να κερδίσεις ό,τι θέλεις, να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή θα εμφανιστούν τόσο στις 4, όσο και στις 6, 8, 17 και 25 του μήνα. Όσο για τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να σου ξοφλήσει κάτι χρωστούμενα ερωτικά ή όσον αφορά στα δημιουργικά σου σχέδια, μέχρι τις 16 του μήνα.

ΖΥΓΟΣ
Είσαι η αποκάλυψη του μήνα κυρίως εσύ του β’ δεκαημέρου, καθώς χτυπάς σε δύο ταμπλό: Έχεις Άρη πάνω σου που σε κάνει πιο διεκδικητικό και αποφασισμένο να βάλεις τέλος στα κακώς κείμενα της προσωπικής σου ζωής και να πάψεις να είσαι τόσο ανεκτικός και να μη λες «όχι» όταν πρέπει και δεύτερον, Δία στον 8ο και Αφροδίτη στον 11ο που είναι το Α και το Ω τόσο για να γλιτώσεις από οικονομικά θέματα ή να αποκτήσεις χρήματα, όσο και το να κάνεις κονέ και να αυξήσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, με άτομα που αργότερα θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα ή θα σε στηρίξουν.

Στις σχέσεις δεν τα πας καλά, όμως μπορεί να μην θέλεις κιόλας να δεσμευτείς, αλλά να παραμείνεις αυτή την περίοδο ελεύθερος, ωραίος και διαθέσιμος.

Ακολουθήστε την ιστοσελίδα teokanistras.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: tilestwra.com