CelebritiesUncategorised

Έλενα Παπαρίζου: “Πάμε να διασκεδάσουμε παρέα το φετινό καλοκαίρι”

H Έλενα Παπαρίζου το φετινό καλοκαίρι θα κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις σε hot spot σημεία της Ελλάδας, με ένα πρόγραμμα που θα χαρίσει ψυχαγωγία και διασκέδαση στους αμέτρητους θαυμαστές της σε όλη τη χώρα. Συναντηθήκαμε μαζί της σε ένα press day event, όπου η Έλενα για 8 ώρες χωρίς διακοπή, μίλησε με όλους τους δημοσιογράφους από όλα τα μέσα! Με εκτυφλωτική λάμψη, ακμαιότατη, ακούραστη και με το γάργαρο γέλιο της να κυριαρχεί στο χώρο, η γλυκιά Έλενα, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Το μόνο αρνητικό που είχε η μέρα αυτή, είναι ότι δεν μας τραγούδησε! Γιατί τραγούδι, φωνάρα και Έλενα, πάνε μαζί! Θα κάνουμε όμως υπομονή μέχρι την απολαύσουμε σε κάποιο σταθμό της περιοδείας της.

Στη συνάντησή μας με την Έλενα, πήγαμε και οι δύο (Βασίλης Νάτσιος και Σπύρος Σιακαντάρης) και μιλήσαμε για πολλά: για την έναρξη των συναυλιών, για τη νίκη που μας έφερε με την Eurovision, για ζώδια, για το αγαπημένο της ιστορικό εστιατόριο Spiros & Vasilis στο Κολωνάκι (συνειρμός με τα ονόματά μας), την εμπειρία της με το “Nine”, το The Voice, τις διακοπές, τα χρόνια που περνάνε (Όλες οι ηλικίες είναι καλές, αρκεί να έχουμε την υγείας μας, είπε χαρακτηριστικά) και πολλά πολλά άλλα, τα περισσότερα off the record! Η χαρισματική και ταλαντούχα Έλενα Παπαρίζου σε αποκλειστική Cosmοpoliti-κη συνέντευξη!

-Είσαι έτοιμη για τις συναυλίες; Τι εκπλήξεις μας ετοιμάζεις;

Είμαι έτοιμη για τις συναυλίες, αλλά πάντα θέλω κι άλλα. Θέλω να κάνω κι άλλα εμβόλιμα πράγματα μέσα στο πρόγραμμα, δεν σταματάω ποτέ. Έχω ήδη προσθέσει , αλλά θέλω να προσθέσω κι άλλα. Στη συναυλία θα υπάρξουν εκπλήξεις, όπως ένα χορευτικό της Τσάλι Τζένινγκς  που την αγαπώ πολύ και είναι όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μου. Ο Θανάσης Χόντος υπογράφει τη μουσική επιμέλεια, είμαστε και κουμπάροι, είμαι η νονά του γιου του και είμαστε οικογένεια. Θα πω τα τραγούδια που ο κόσμος γνωρίζει από την Έλενα, παλιά και καινούργια. Θέλω να πω τραγούδια που αγαπάω κι εγώ, όπως η Μάγισσα του Νίκου Αντύπα που χάσαμε τον Ιανουάριο. Έχω σκεφτεί να κάνω μια συναυλία, ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια που αγαπώ πάρα πολύ. Πάντα βάζω κομμάτια μέσα στα live μου από αυτά που άκουγα πιτσιρίκα. Θα πω και σημερινά τραγούδια που αγαπάω, γιατί κι εγώ διασκεδάζω, όχι μόνο ο κόσμος που με ακούει. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε την περιοδεία και να βγει η Έλενα να πει τα τραγούδια και τελειώσαμε. Είναι ότι ο μονόδρομος της  ελευθερίας, πάμε να διασκεδάσουμε παρέα. Γιατί κι εγώ περνάω καλά. Όπως εγώ πάω και διασκεδάζω σε συναδέλφους με τα τραγούδια τους, χορεύω μαζί τους, χέρια ψηλά κλπ, αυτό θέλω να γίνει και με την περιοδεία. Μάλαξη της ψυχής μας, αυτό έχουμε ανάγκη.

-Τι μουσικής άκουγες πιτσιρίκα;

Άκουγα πολύ Χαρούλα Αλεξίου αλλά όχι μόνο. Άκουγα πολύ λίγο απ΄ όλα. Στράτο Διονυσίου, Στέλιο Καζαντζίδη, δημοτικά… Βέβαια ο πατέρας μου ήταν άνθρωπος που θα έβαζε και τέρμα το Sex Bomb. Είχαμε ελεύθερη βούληση τι τραγούδια θα ακούσουμε, αρκεί να έπαιζε δυνατά η μουσική μέσα στο σπίτι.

-Πώς ήταν το διάστημα από το περσινό καλοκαίρι μέχρι το φετινό;

Το χειμώνα δεν έκανα τίποτα, είχα την προετοιμασία για το καλοκαίρι και για τους Antique, ήταν και το The Voice και ήθελα μια παύση να ξεκουραστώ. Μετά κόλλησα και κορωνοϊό, όπως πιστεύω θα νοσήσουμε όλοι κάποια στιγμή. Η δουλειά του ιού είναι να μεταλλάσσεται, αλλά όχι ως κάτι επικίνδυνο. Γίνεται πιο ομαλός. Έχω από πέρσι το καλοκαίρι να εμφανιστώ. Πέρσι ήταν πολύ δύσκολα, διότι άλλαζαν τα μέτρα συνέχεια. Ξεκινήσαμε μια περιοδεία με την Τάμτα και τελικά έγιναν εμφανίσεις, δεν έγινε περιοδεία. Ζητώ συγνώμη, όχι ζητώ, γιατί δεν έχω να απολογηθώ για κάτι, αλλά ήταν πολύ δύσκολο το περσινό καλοκαίρι.

 

 

-Ποιο είναι μέχρι στιγμής το πρόγραμμα της περιοδείας;

Ξεκίνησα 14 Μαϊου –γι΄ αυτό δεν είδα την Eurovision- στη Θεσσαλία, στα πάτρια εδάφη, στα Τρίκαλα, με τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου Κλιάφα, του Ομίλου Σαράντης, που είναι ο χορηγός της περιοδείας και συνεχίζουμε στο Ηράκλειο στις 4/6, στον Πειραιά (Βεάκειο) στις 8/6, στη Θεσσαλονίκη στις 15/6 και στη Λάρισα στις 16/6.

-Παράλληλα έχεις κι άλλες υποχρεώσεις;

Έχω την προετοιμασία για τα Mad Video Music Awards  στις 18 Ιουνίου και μετά πάω στη Σουηδία στο φεστιβάλ «We love the 90’s». Εκεί θα εμφανιστώ με τον Νίκο Παναγιωτίδη. Τότε ίσως να πηγαινοέρχομαι. Με τον Νίκο θα εμφανιστούμε κι αργότερα. Πρέπει να οργανωθεί η άδειά του, γιατί έχει μια πολύ σημαντική δουλειά, υψηλή θέση, τρία παιδιά, δεν είναι εύκολο. Αλλά κάποια στιγμή θα συμβεί κι αυτό, θα τον δείτε κι εσείς από κοντά και θα τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Νίκος κι εγώ είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι, ξαναγαπήσαμε την ιδέα για την επανένωση και τη διασκευή του Οpa Opa (Στίχοι-Μουσική: Γιώργος Αλκαίος) που ήταν και το γούρι μας από την έναρξη των Antique.  Όλη αυτή η ιδέα ξεκίνησε το 2019, 20 χρόνια μετά. Μας τρέναρε ο κορωνοϊός και δύο χρόνια είναι σαν ανύπαρκτα από τη ζωή μας. Είχαμε βέβαια, επιμονή κι επιμονή και το κάναμε τελικά. Χαιρόμαστε που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει. Εξ αρχής είχαμε πει ας ξεκινήσουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει ο κόσμος και πώς θα πάει όλο αυτό, να δούμε πώς θα συνεχίσει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.

-Η νίκη στην Eurovision με το «My Number One» είναι φυσικά αξεπέραστη. Ποιο θα ήταν το κίνητρο να ξαναπάς στην Eurovision;

Όλοι με ρωτάνε πότε θα ξαναπάω στην Εurovision. Παίζει ρόλο και το τραγούδι και αν θα γινόταν πάλι ανάθεση και έβρισκα τα 4 τραγούδια για να επιλέξει ο κόσμος. (Θυμίζουμε ότι το 2005 επιλέχτηκαν τέσσερα τραγούδια για να τραγουδήσει η Έλενα στον Ελληνικό Τελικό, το ένα αποκλείστηκε και διαγωνίστηκαν τα υπόλοιπα τρία, όπου το “My Number One” κέρδισε με ποσοστό 66,47% από την τηλεψηφοφορία και την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής).

Έχω την αίσθηση ότι για κάποιο λόγο, το τραγούδι που μας αντιπροσωπεύει είναι το συναίσθημα που βγάζει η Ελλάδα σήμερα. Γι΄αυτό το 2005 είχα την ανάγκη να διαγωνιστώ με 4 τραγούδια, να συναγωνιστούν μεταξύ τους και να διαλέξει ο Έλληνας. Ο κόσμος επέλεξε το «My Number One», ήταν και η διάθεση του Έλληνα τότε, είχαμε κερδίσει το Euro, είχαμε τους Ολυμπιακούς, ήρθε η Eurovision, μετά ήρθε και το EuroBasket, να τα λέμε κι αυτά! Ήταν η διάθεση, είχε αυτόν τον αέρα η Ελλάδα τότε. Δεν έχω αποκλείσει να ξαναεμφανιστώ, αλλά θα ήθελα το κίνητρό μου να είναι ένα πάρα πολύ καλό τραγούδι.

-Έχεις σκεφτεί και με ποια χώρα θα πήγαινες;

Ελλάδα Κύπρος για μένα είναι ένα, γιατί είμαστε δίδυμες ψυχές χώρες, αλλά και η Σουηδία δεν παύει να είναι μία από τις δύο πατρίδες μου

-Έχεις και θεατρική εμπειρία, μετά τη συμμετοχή σου στο ¨Νine” που ήσουν σαρωτική στη σκηνή. Έχουν υπάρξει προτάσεις από τότε για άλλα μιούζικαλ;

Έχουν υπάρξει προτάσεις για μιούζικαλ, με έχουν προσεγγίσει αρκετοί σκηνοθέτες, απλά οι συγκυρίες δεν ταιριάζουν, είναι μικρό το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας, έχω κι άλλες υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να λέω ναι μόνο και μόνο για να κάνω πράγματα, θέλω να είμαι απίκο. Θυμάμαι τότε ο Γιάννης Κακλέας που είναι αυστηρός και συγκλονιστικός σκηνοθέτης, μου είχε πει: Δεν νομίζω επειδή είσαι σούπερ σταρ να μου την κάνεις από τις πρόβες. Δεν έλλειψα ούτε σε μία ! Και μου λέει μετά: Είσαι θηρίο, δεν το περίμενα.

-Θυμάσαι κάτι από τις πρόβες να μοιραστείς μαζί μας;

Στις πρόβες, επειδή τα ελληνικά μου δεν είναι εξαιρετικά, διαβάζαμε το κείμενο και τόνιζα κάτι λάθος. Έρχονταν η Μάρω Κοντού, παιδί μου έλα εδώ να σου πω, αυτό σημαίνει αυτό, αυτό αλλιώς όταν το λες έτσι. Ή η Κατερίνα Λέχου, επίσης με βοηθούσε , δηλαδή είμαστε μια ομάδα, με είχαν αγκαλιάσει όλοι, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που τον είχαμε ένα και μοναδικό και τον αγαπώ πολύ όπως και την Λίνα. Όταν είσαι σε ένα θίασο, είσαι μέλος της ομάδας, παρακολουθείς και τις πρόβες των συναδέλφων σου. Ήταν πάρα πολύ ωραία, με εξαιρετικό θίασο που έχω κάνει φίλους  κι ακόμα και σήμερα είμαστε πολύ δεμένοι.

-Έχεις σχέδια για το χειμώνα;

Για το χειμώνα δεν έχω σχέδια, νομίζω κανένας καλλιτέχνης δεν έχει. Για το Τhe Voice ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση. Είμαι έξι χρόνια  σ΄ αυτή τη θέση, θέλω πάρα πολύ να ξαναγίνει, αγαπώ πολύ το The Voice, την Acun Medya και το Σκάι που μας έχει φιλοξενήσει όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι να ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο για το The Voice και να έχω τώρα πέντε αναπάντητες! Αναπάντητες κλήσεις παντού!

-To πλάνο για τις καλοκαιρινές διακοπές ποιο είναι;

Θα βολέψω 2-3 μέρες ανάμεσα στην περιοδεία. Θα πάμε Θεσσαλία αλλά και στα πολύ ωραία νησιά μας.  Αγαπημένο μας είναι η Αίγινα, είναι η καταγωγή του άντρα μου από εκεί, αγαπάμε Κίμωλο και Νάξο αλλά αγαπάμε και εναλλακτικές διακοπές. Αυτά όμως είναι οικογενειακές ιστορίες (γέλια)! Ευτυχώς, μας επιτρέπεται πλέον να ταξιδεύουμε ελεύθερα, θέλω να δω όλα τα μέρη της Ελλάδας, θα πάω παντού. Θα εξαντλήσω τα αεροπλάνα, τα λεωφορεία και τα αμάξια!

Έλενα σου ευχόμαστε καλή περιοδεία και καλό καλοκαίρι!

Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου ευχαριστούμε για την άψογη οργάνωση του press event

Ακολουθήστε την ιστοσελίδα teokanistras.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: cosmopoliti.com

Back to top button