Τεχνολογία

Έρχεται μεγάλη αλλαγή στο Instagram – Τι πρέπει να γνωρίζετε για το timeline

Ευχάριστα νέα για τους χρήστες του Instagram καθώς πλέον θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα τρία φίλτρα και ουσιαστικά να αποφασίζουν για το τι θα βλέπουν

Αλλάζει η αγαπημένη πλατφόρμα Instagram αφού πλέον δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας και κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο.  Μέχρι σήμερα, το timeline της εφαρμογής εξαρτάται από έναν αλγόριθμο, ο οποίος αποφασίσει τι μπορεί να ενδιαφέρει τον χρήστη και το εμφανίζει στην οθόνη του.

Δεν «μαντεύει» όμως πάντα σωστά. Ως εκ τούτου πολλά ποστ δεν εμφανίζονται και χάνονται.

Τι πρόκειται να αλλάξει 

Το Instagram δοκιμάζει τρεις διαφορετικούς τρόπους για το πώς και τι θα εμφανίζεται στο timeline, σύμφωνα με τον leaker Alessandro Paluzzi. Συγκεκριμένα σε δημοσίευσή του αναφέρει:  «Το Instagram εργάζεται για να σας επιτρέψει να επιλέξετε τι θα δείτε στο timeline επιλέγοντας μεταξύ: home, follow και favorites», ανέφερε χαρακτηριστικά στο tweet του ο Paluzzi.

Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες. Πάντως, βάσει των screenshots του, υπάρχουν οι τρεις επιλογές και ο κάθε χρήστης θα επιλέγει βάσει της επιθυμίας του τι επιθυμεί να δει. Λογικά το «Home» θα είναι το timeline που γνωρίζουμε όλοι, το «Favorites» θα αφορά αγαπημένους λογαριασμούς και το «Following» accounts που γνωρίζουμε και ακολουθούμε.


Ακολουθήστε την ιστοσελίδα teokanistras.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: dikaiologitika.gr

Back to top button