CelebritiesUncategorised

Η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου από το Α ως το Ω: “Αξιοπρέπεια είναι η σταθερότητα στις αρχές σου”

Είναι θεατρίνα από εκείνες, που όταν βγαίνουν στη σκηνή τρίζει το σανίδι, ενώ στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο κυριαρχούν με την παρουσία τους, χάρις στο πληθωρικό και αδιαφιλονίκητο ταλέντο τους. Ποια είναι; Η μία και μοναδική Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου! Αυθεντική, χειμαρρώδης, εκρηκτική, μπριόζα , χιουμορίστα, πνευματώδης, καλλιτέχνις υψηλού επιπέδου υποκριτικών δεξιοτήτων , με ήθος, αξιοπρέπεια, παιδεία και αξίες. Αυτή τη φορά την βρήκα πιο ψαγμένη, πιο φιλοσοφημένη, με αναθεωρημένες τις απόψεις της σε πολλά θέματα κοινωνικά, θεατρικά – και όχι μόνο- και βαθιά σκεπτόμενη… Το αποδεικνύει μάλιστα και η μεστή και καλλιεπής συνέντευξη της.

Δεν μιλά πολύ, αλλά πάντα επί της ουσίας και το χαρακτηριστικό που τη διακρίνει έντονα και πάντα είναι η ντομπροσύνη, η ειλικρίνεια, το θάρρος της γνώμης της, και οι δικές της απόψεις, χωρίς να επηρεάζεται από τίποτα και από κανέναν. Κάνει πράξη την αρχαία ρήση που λέει ότι: ”ουκ εν τω πολλώ το ευ, αλλά εν τω ευ το πολύ”. Μίλησε για όλους και για όλα και για την κωμική τηλεοπτική σειρά που σκίζει, στην οποία είναι απολαυστική και αποδεικνύει περίτρανα το θείο τάλαντο με το οποίο είναι ευλογημένη! Εν τούτοις, στάθηκε με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και μου εκμυστηρεύτηκε με ευαισθησία και τρυφερότητα τις μύχιες σκέψεις της για το παιδί της. Την μονάκριβη κόρη της, την Μαρία Χάνου, η οποία ακολουθώντας κι αυτή το καλλιτεχνικό μονοπάτι, ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή, αποδεικνύοντας πόσο ταλαντούχα είναι και πόσο πρόκειται να εξελιχθεί και να μεγαλουργήσει στο διηνεκές. Το χαρισματικό και πανέμορφο αυτό κορίτσι κληρονόμησε το ταλέντο του από τους γονείς της, γιατί εκτός από τη μητέρα της και ο πατέρας της, ο Ταξιάρχης Χάνος, είναι ένας από τους αξιόλογους ηθοποιούς που διαθέτει το θέατρο.

Αυτό που κάνει την Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου ξεχωριστή είναι, ότι μπορεί να παίξει λόγω των σπουδαίων εκφραστικών της μέσων, της πείρας, της εμπειρίας τόσων χρόνων και της τεχνικής που διαθέτει όλων των ειδών τους ρόλους, από κωμικοτραγικούς, κωμικούς, μέχρι δραματικούς. Μας κάνει να την χαιρόμαστε, να την απολαμβάνουμε και να γελάμε σε κωμικά έργα, όταν τη βλέπουμε, αλλά και να δακρύζουμε και να την καταχειροκροτούμε σε αντίστοιχα δραματικά. Πάντα, όμως, χαρίζοντας μας, δυνατά και ανεπανάληπτα ρεσιτάλ ερμηνείας και λαμπρύνοντας την τέχνη της! Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σεζόν, ”κέντα” στο κωμικό σίριαλ των Ρέππα- Παπαθανασίου ”Συμπέθεροι από τα Τίρανα” που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία από το Mega. Η μεγάλη καλλιτέχνις και κυρία στην επαγγελματική και κοινωνική της ζωή Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, από το Α ως το Ω!

Αξιοπρέπεια: Η σταθερότητα στις αρχές σου

Βία: Είναι σκοτάδι, τρόμος, για όσους πιστεύουν σε ανώτερες και κατώτερες δονήσεις. Είναι οι χειρότερες δονήσεις…

Γραμμένο: Το σχέδιο της ζωής μας

Δραματικοί ή κωμικοί ρόλοι: Το ίδιο είναι, στο ίδιο σημείο ακουμπάνε, στο ίδιο σημείο δονούν. Είναι η έναρξη και το φινάλε. Εσύ επιλέγεις, αν θέλεις να προκαλέσεις τα δάκρυα ή το γέλιο.

Εξωστρέφεια: Για εμένα η εξωστρέφεια είναι σπατάλη, λίγο παραπάνω.

Ζωή: Είναι η ανάγκη μας, η επιδίωξή μας για εξέλιξη. Να έχουμε συνέχεια το νου μας να εξελιχθούμε.

Ηθοποιός: Βαθιά ανάγκη…

Θέατρο: Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία ανταλλαγής και ανατροφοδότησης.

 Ισορροπία: Το ζητούμενο στη ζωή.

Καριέρα: Είναι και αυτή μέσα στη διαδικασία της ζωής, της ανάγκης.

Λόγια: Δεν μου αρέσουν τα παραπανίσια.

Μανιέρα: Προσωπικότητα!

Νέα γενιά ηθοποιών: Υπέροχη! Υπάρχουν πολλά παιδιά ταλαντούχα, λουλούδια, λατρεμένα και πολυτάλαντα! Πολύ πιο μπροστά από εμάς είναι τα νέα παιδιά. Τα λατρεύω!

Ξένοι: Μοναξιά… Όλοι είμαστε ξένοι και όλοι είμαστε γνωστοί…

Οξυδερκής: Ενδιαφέρον προτέρημα, αλλά δεν φτάνει μόνο του. Ωραίο είναι να είσαι οξυδερκής!

Παιδί: Δικαίωση, χαρά μεγάλη, σύνδεση, λόγος για να εξελιχθείς ,γιατί το παρακολουθείς… Μεγάλο σχολείο!

Ρέππας- Παπαθανασίου: Έχω μεγάλη χαρά, όποτε συναντιόμαστε. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, τους θαυμάζω, γελάω πολύ μαζί τους και τους αγαπώ πολύ.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Πολύ συντονισμένη στιγμή. Έχω μεγάλη χαρά που συνεργάστηκα με όλους αυτούς τους ηθοποιούς, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο. Είναι μεγάλη μου τιμή για αυτή την εργασία!

Ταλέντο: Θείο δώρο!

Υγεία: Χαρά! Αν έχεις χαρά, έχεις και υγεία…

Φαντασία: Θα το βάλω και αυτό μέσα στα ταλέντα και στα θεία δώρα. Ελευθερία, όσο πιο ελεύθερος είσαι, τόσο πιο ωραία πράγματα μπορείς να φαντάζεσαι…

Χάρισμα: Θείο δώρο, περιλαμβάνεται και αυτό μέσα στο σχέδιο της ζωής μας.

Ψυχή: Η ψυχή κουβαλάει όλες μας τις μνήμες από όλες μας τις ζωές. Οφείλουμε να την φροντίζουμε και να την έχουμε χαρούμενη και υγιή , να μην την τραυματίζουμε.

Ωραίες συνεργασίες: Οι ωραίες συνεργασίες έχουν βαθύτερη συνεννόηση, βαθύτερο συντονισμό και ανάγκη να εκφράζουμε τα ίδια πράγματα.

Ακολουθήστε την ιστοσελίδα teokanistras.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: cosmopoliti.com

Back to top button

Adblock Detected

Απενεργοποιήστε το Ad Blocker για να συνεχίσετε