Μόδα

Η Σοφία Καρβέλα υπεύθυνη styling, παρουσιάζει τη νέα Φθινοπωρινή Συλλογή Alice + Olivia στη Salt Water

Η Alice + Olivia γιορτάζει 20 χρόνια δημιουργικότητας με την νέα φθινοπωρινή συλλογή της “Fall 2022”, εμπνευσμένη από τις γυναίκες που αισθάνονται ισχυρές μαζί

Η συλλογή “Fall 2022” θα παρουσιαστεί στο χώρο της εταιρίας Salt Water από 1 μέχρι 11 Μαρτίου 2022. Αξιοποιώντας την πολύτιμη κληρονομιά των brands που εκπροσωπεί, η Salt Water φροντίζει να εξελίσσεται συνεχώς, ψάχνοντας και φροντίζοντας για τη ποιότητα και το κύρος των εταιριών που συνεργάζονται για να παρέχουν τις καλύτερες επιλογές.

Η αυθεντικότητα, η σωστή εικόνα, η ποιότητα, τα σωστά κανάλια επικοινωνίας και η επαγγελματική ηθική συμπεριφορά, επέτρεψε στην εταιρεία Salt Water να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων της, με πρωτοφανή ρυθμό, αποτελώντας ένα πρότυπο επιχειρηματικής επιτυχίας.

Με την Σοφία Καρβέλα υπεύθυνη styling, η συλλογή “Fall 2022” αντικατοπτρίζει το γυναικείο ήθος με δυναμικότητα, συνδυάζοντας φωτεινά τολμηρά χρώματα και σχήματα, ποικίλα animal-prints, χαρακτηριστική μποέμ θηλυκότητα και διαχρονική rock ‘n’ roll διάθεση. Μερικές από τις διάσημες fun του brand στο Χόλιγουντ είναι η Μέγκαν Μάρκλ, η Μισέλ Ομπάμα, η Μπιγιόνσε, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Τζίτζι Χαντίντ και η Τζέσικα Άλμπα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα Φθινοπωρινή Συλλογή Alice + Olivia, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες https://www.saltwatergreece.com και https://www.aliceandolivia.com/

Ακολουθήστε την ιστοσελίδα teokanistras.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: cosmopoliti.com

Back to top button