ΖΩΔΙΑ

Καλά νέα από Άση Μπήλιου, αυτοί θα βγάλουν πολλά χρήματα μέχρι 2 Ιουλίου

Προβλέψεις ζωδίων: Ο Άρης, ο πλανήτης που συμβολίζει δράση, ανταγωνισμό και σεξουαλικότητα, θα συνδυαστεί δυναμικά με τον εκρηκτικό Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργώντας μια τετράγωνη όψη.

Αυτή η συνάντηση απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και επιδέξιους χειρισμούς, καθώς μπορεί να προκαλέσει ένταση, αντιδράσεις ή ακόμα και ατυχήματα, ιδίως για όσους ανήκουν στα σταθερά ζώδια όπως οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι που γεννήθηκαν στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στον 21ο βαθμό αυτών των ζωδίων. Η επίδραση αυτής της τετράγωνης όψης θα διαρκέσει περίπου 3-4 ημέρες πριν και μετά την κορύφωσή της στις 26/06/2023.

Προβλέψεις ζωδίων: Άρης με Ουρανό σχηματίζουν τετράγωνο
Για να κατανοήσουμε τον χαρακτήρα αυτής της τετράγωνης όψης και να μπούμε στο κλίμα αυτών των ημερών, πρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα τη φύση του Ουρανού. Ο Ουρανός είναι σαν ένας χαρακτήρας που δεν αντέχει τους περιορισμούς και τις σταθερές δομές και επιθυμεί να απαλλαγεί από οτιδήποτε τον περιορίζει ή τον εμποδίζει. Έτσι, αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να συμβούν γεγονότα που θα μας αναταράξουν και ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε αντιδράσεις και προκλήσεις που θα διαταράξουν τις σχέσεις μας και θα προκαλέσουν έντονες διαφωνίες. Είναι πολύ εύκολο να φτάσουμε σε άκρα και να εκραγούμε απέναντι σε οτιδήποτε μας περιορίζει και δεν μας επιτρέπει να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας. Στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουμε την ισορροπία και να διαχειριστούμε με ψυχραιμία τις καταστάσεις που προκύπτουν. Μπορεί να αισθανθούμε αποξένωση και αποστροφή από τον σύντροφό μας και τους ανθρώπους γύρω μας, επειδή δυσκολυνόμαστε να αποδεχτούμε διαφορετικές απόψεις και να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο από αυτό που επιθυμούμε. Επίσης, να θυμόμαστε ότι αυτή η όψη συμβαίνει σε σταθερά ζώδια, οπότε υπάρχει ακαμψία και δυσκολία να αλλάξουμε άποψη ή να είμαστε ευέλικτοι. Οι διαπροσωπικές σχέσεις μας, καθώς και οι συνεργασίες μας, θα βρεθούν σε στριφνά νερά αυτές τις ημέρες, και θα πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να ελέγξουμε την αντιδραστικότητά μας και την επαναστατική μας διάθεση, αν δεν θέλουμε να δημιουργηθούν διαμάχες με τους ανθρώπους γύρω μας. Ο καλύτερος τρόπος να απελευθερώσουμε αυτήν την εκρηκτική ενέργεια είναι να ασκήσουμε γυμναστική και να εμπλακούμε σε σωματικές δραστηριότητες, πάντα με σύνεση και χωρίς να παρασύρονται σε υπερβολές.

Προβλέψεις ζωδίων: Ακολουθούν αναλυτικά για κάθε ζώδιο

KΡΙΟΣ
Αυτές τις ημέρες, το τετράγωνο του Ουρανού με τον κυβερνήτη σας, τον Άρη, μπορεί να προκαλέσει ανατροπές που σχετίζονται με τα ερωτικά ζητήματά σας. Εάν είστε σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψετε νέες πληροφορίες ή να αντιμετωπίσετε σημαντικές αποκαλύψεις από τον σύντροφό σας, που μπορεί να σας προκαλέσουν αναστάτωση και ανασφάλεια. Εάν ένας από εσάς αισθάνεται καταπιεσμένος και δυσκολεύεται να εκφράσει τις επιθυμίες και τα αιτήματά του, τώρα μπορεί να αντιδράσει με ένταση και να επιδιώξει περισσότερο χώρο και ανεξαρτησία. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν θέματα που αφορούν τη σχέση σας με το παιδί, αν είστε γονείς.

Αν είστε ελεύθεροι/ες , μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας ένα άτομο με εντελώς απρόσμενο τρόπο, που θα σας δημιουργήσει ένταση και ενθουσιασμό, αλλά πιθανότατα δεν θα μπορεί να προσφέρει τη σταθερότητα και την ασφάλεια που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ουρανός και Άρης ετοιμάζονται για ένα μεγάλο μπαμ! Τις τελευταίες μέρες, αναμένεται ένταση και δυναμική διάθεση λόγω του τετραγώνου ανάμεσά τους. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει μια τσουχτερή ατμόσφαιρα στην οικογένεια και στο σπίτι. Προσέχετε γιατί είναι πολύ πιθανό να μπλέξετε σε αντιπαραθέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Θα νιώσετε ότι σας αγνοούν και δεν κατανοούν τις ανάγκες σας. Μην ανησυχείτε αν ξεσπάσετε λίγο ή αν αντιδράσετε έντονα, γιατί μπορεί αυτό να οδηγήσει σε διακοπή της επικοινωνίας με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρεμπιπτόντως, ίσως εμφανιστεί και κάποιος από το παρελθόν σας, που θα σας βάλει σε άσχημη διάθεση ή θα σας αποκαλύψει κάτι σοκαριστικό απροετοίμαστους. Μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε καλά πριν βγάλετε κάποιο συμπέρασμα. Μην ασχοληθείτε τώρα με θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας, γιατί υπάρχει αρκετή αβεβαιότητα και αναστάτωση στον τομέα αυτό. Άφησε τα πράγματα να ηρεμήσουν και να σταθεροποιηθούν λίγο πριν αναλάβετε δράση. Κρατήστε την ψυχραιμία σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ουρανός και ο Άρης ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ένα τετράγωνο στον τομέα της επικοινωνίας, και αυτό θα φέρει κάποιες φρέσκες πληροφορίες που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να αλλάξεις τρόπο σκέψης. Ίσως έρθεις αντιμέτωπος με μια απρόσμενη συνάντηση ή να γνωρίσεις ένα νέο άτομο που θα σε εκπλήξει, αφού θα σου φανεί ότι σου ανοίγει τα μάτια σε πράγματα που δεν είχες σκεφτεί πριν. Επίσης, μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να εμπλακείς σε μια συζήτηση που θα οδηγήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που εκφράζεσαι και να φιλτράρεις τις σκέψεις σου, γιατί μπορείς να πεις κάτι που θα σε βάλει σε δύσκολη θέση. Υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν παρεξηγήσεις και καυγάδες, οπότε πρέπει να είσαι ευέλικτος στις απόψεις σου και να προσπαθήσεις να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση του άλλου πριν καταλήξεις σε κάποιο συμπέρασμα ή πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Κράτα μια ψυχραιμία, φίλε, και προσπάθησε να διαχειριστείς τις καταστάσεις με σύνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, είναι αναγκαίο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά την οικονομική σας κατάσταση. Η σύναψη ενός τετραγώνου μεταξύ του Ουρανού και του Άρη μπορεί να προκαλέσει απρόοπτες δαπάνες, οι οποίες ενδέχεται να υπερβούν τον προϋπολογισμό σας και να προκαλέσουν ένταση και ανασφάλεια. Συνεπώς, θα πρέπει να αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο ακαριαίες αγορές ή επενδύσεις που έχουν αβέβαιο αποτέλεσμα, καθώς οι αστάθειες και οι αμφίβολες συνθήκες μπορεί να μην ευνοούν τέτοιες κινήσεις.

Είναι πιθανό να εμφανιστούν νέα δεδομένα που θα σας αναγκάσουν να εξετάσετε εναλλακτικές λύσεις και νέες πηγές εισοδήματος, ή ακόμη να αξιοποιήσετε κάποιο ταλέντο σας που μπορεί να σας προσφέρει κέρδη. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε σύνετοι και να μην αναλαμβάνετε ρίσκα που δεν μπορούν να σας εγγυηθούν ασφάλεια και σταθερότητα για το μέλλον.

ΛΕΩΝ
Η αστρολογική επικοινωνία του Ουρανού με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης προσοχής. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απρόοπτα γεγονότα και άσχημες συμπεριφορές που μπορεί να σας προκαλέσουν ανησυχία και να διαταράξουν την αυτοπεποίθησή σας. Μπορεί να προκύψουν εντάσεις με τον/την σύντροφο ή με συνεργάτες που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε έντονες αντιδράσεις. Υπάρχει πιθανότητα να αισθανθείτε ότι έχετε φθάσει τα όριά σας και δεν μπορείτε πλέον να θέσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων πάνω από τις δικές σας.

Χωρισμοί, αποστασιοποιήσεις και διακοπές στις σχέσεις είναι μερικά από τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν από αυτήν τη δυναμική περίοδο. Θα βρίσκεστε σε μια κατάσταση που δύσκολα θα είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε ή να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Ωστόσο, εάν υπάρχει ένα άτομο που είναι σημαντικό για εσάς και δεν επιθυμείτε να διαλύσετε την κατάσταση ή να πληγώσετε τη δημόσια εικόνα σας, τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο επιεικείς και να αναλαμβάνετε μια διαλλακτική προσέγγιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εσείς είστε άτομα που αναζητούν την ασφάλεια της ρουτίνας και προτιμάτε την τάξη και την οργάνωση στη ζωή σας. Ωστόσο, η αστρολογική πτυχή του τετραγώνου ανάμεσα στον Ουρανό και τον Άρη θα φέρει αναταραχή στην ήρεμη καθημερινότητά σας. Το εντατικό κλίμα αυτής της περιόδου θα επηρεάσει άμεσα την ψυχολογία σας.

Είναι πιθανό να κάνετε μια απροσδόκητη γνωριμία που θα ξυπνήσει τα βαθύτερα σας συναισθήματα και θα ανακαλύψετε ανασφάλειες και φοβίες. Μυστικά ή αποκαλύψεις που θα βγουν στην επιφάνεια μπορεί να σας σοκάρουν, αφού θα αντιληφθείτε ότι υπήρχαν κρυφές κινήσεις για τις οποίες δεν είχατε γνώση και που ανατρέπουν την καθημερινότητά σας. Συνιστώ να προσπαθήσετε να φέρετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας σε τάξη πριν λάβετε βιαστικές αποφάσεις ή καταλήξετε σε οριστικά συμπεράσματα. Αποφύγετε ταξίδια και αποφεύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με θέματα σπουδών, προκειμένου να αποφύγετε πιθανά προβλήματα ή λάθη λόγω της αυξημένης αναταραχής και πίεσης που μπορεί να βιώνετε.

ΖΥΓΟΣ
Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, είναι πιθανό να βιώσετε ανατροπές στις κοινωνικές επαφές και τις φιλικές σχέσεις σας. Μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις με άτομα, καθώς θα αντιληφθείτε ότι δεν συμμερίζεστε πλέον κοινές πεποιθήσεις και αξίες, ή ότι σας καταπιέζουν και δεν σας επιτρέπουν να είστε αυθεντικοί. Μπορεί κάποιοι φίλοι ή συνεργάτες να αποκαλύψουν μια διαφορετική πλευρά του εαυτού τους. Αυτό ίσως σας κάνει να αναθεωρήσετε την άποψή σας για αυτούς.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αισθανθείτε την ανάγκη να προσεγγίσετε πιο εκκεντρικά άτομα και να απομακρυνθείτε από εκείνους που σας κρατούν σε μία στασιμότητα και δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Επίσης, είναι πιθανό να ανακαλύψετε ξαφνικά συνειδητοποιήσεις ή να αντιμετωπίσετε οικονομικά ζητήματα, τα οποία θα σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε τους στόχους σας για το μέλλον και να αλλάξετε την πορεία σας.

Σε αυτήν την περίοδο, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε την διπλωματία και την ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας ακραίες κινήσεις που θα μπορούσαν να σας βλάψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να σας φέρει αλλαγές στους στόχους και την επαγγελματική σας πορεία. Νέα δεδομένα εισέρχονται στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας αναγνώρισης, και θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με ψυχραιμία και λογική. Ενδέχεται να αποφασίσετε να λήξετε μια σημαντική συνεργασία ή να αντιδράσετε έντονα έναντι των απαιτήσεων που σας επιβάλλουν οι ανώτεροί σας και άτομα εξουσίας.

Εάν στο παρελθόν αισθανθήκατε υποχρεωμένοι από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή ανακαλύψατε ότι δεν αντικατοπτρίζετε πλήρως αυτό που κάνετε, τώρα μπορεί να αισθανθείτε ότι έχετε φτάσει σε ένα οριακό σημείο και είναι καιρός να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμείτε. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας, καθώς αν φτάσετε στα άκρα, μπορεί να χάσετε την αίσθηση του δικαίου σας ή να μπείτε σε σύγκρουση με σημαντικά άτομα ή πρόσωπα εξουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, θα βρεθείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης των απόψεών σας και της στάσης σας έναντι θεμάτων που σχετίζονται με το εξωτερικό ή τις σπουδές σας. Μια απροσδόκητη εξέλιξη μπορεί να σας καταστήσει αναγκαίο να αλλάξετε κατεύθυνση και να εξερευνήσετε εναλλακτικές προσεγγίσεις για την επίτευξη των στόχων σας. Είναι πιθανό να συναντήσετε ένα άτομο που θα αμφισβητήσει τις πεποιθήσεις σας και θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία.

Ενδέχεται, ωστόσο, αυτή η αναθεώρηση να προκύψει εσωτερικά από εσάς, καθώς μπορεί να αισθανθείτε την επιθυμία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα, ενώ ανοίγετε τα φτερά σας για νέες προοπτικές. Ωστόσο, δεν θα ήταν σοφό να αναλάβετε μεγάλα ρίσκα ή να κάνετε ανεύθυνες κινήσεις που μπορεί να έχουν απρόβλεπτες και αρνητικές συνέπειες. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε σε θεωρίες που φαίνονται υποσχόμενες να σας σαγηνεύσουν, αλλά στην πράξη να αποδειχθούν μη λειτουργικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σύνδεση μεταξύ του Ουρανού και του Άρη θα προκαλέσει απρόβλεπτες εξελίξεις στις πιο βαθιές συναισθηματικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό να γίνουν αποκαλύψεις που θα διαταράξουν την εμπιστοσύνη σας προς τον/την σύντροφό σας ή να αντιμετωπίσετε βαθιές επιδιώξεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να προκύψουν έντονες έκρηξεις και να έρθουν στο προσκήνιο δυσάρεστα συναισθήματα, όπως ζήλια, κτητικότητα, καχυποψία και παράνοια. Θα πρέπει, λοιπόν, να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας με σύνεση και να διαχειριστείτε τις νέες πληροφορίες με ψυχραιμία.

Εάν είστε ελεύθεροι/ες, είναι πιθανό να ζήσετε έντονες στιγμές στον τομέα της σεξουαλικότητας ή να κάνετε μια απροσδόκητη ερωτική γνωριμία που θα είναι παθιασμένη, αλλά μπορεί να μην διαρκέσει στον χρόνο. Πρέπει επίσης να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο οικονομικό κομμάτι, καθώς μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σε θέματα που σχετίζονται με δάνεια, ασφάλειες, τράπεζες και κληρονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ακόμα και αν είστε γνωστοί για την ανοχή σας στις εκπλήξεις και τις αλλαγές, οι τρέχουσες ανατροπές μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση. Η τετράγωνη όψη ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Ουρανό και τον Άρη στον Λέωντα επηρεάζει κρίσιμους τομείς της ζωής σας, προκαλώντας απροσδόκητες εξελίξεις που θα σας εκπλήξουν και θα διαταράξουν το κλίμα τόσο στις διαπροσωπικές όσο και στις οικογενειακές σας σχέσεις. Είναι απαραίτητο να είστε υπομονετικοί, καθώς θα υπάρχουν ένταση και διαφωνίες μεταξύ εσάς και ενός αγαπημένου προσώπου ή σημαντικού συνεργάτη. Οι ισορροπίες θα είναι εξαιρετικά ευαίσθητες αυτές τις ημέρες και θα πρέπει να καταβάλετε σημαντική προσπάθεια για να αποφύγετε τις ρήξεις.

Εάν αισθάνεστε καταπιεσμένοι τον προηγούμενο καιρό, τώρα θα αισθανθείτε την ανάγκη να εκφράσετε τον εαυτό σας και να απαιτήσετε περισσότερη ελευθερία και αυτονομία στις σχέσεις σας. Δεν υπάρχει πλέον διάθεση για συμβιβασμούς, ούτε είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε εύκολα για χάρη του άλλου. Χωρισμοί, αποστασιοποίηση και αποξένωση από τον/την σύντροφο είναι λοιπόν μερικά από τα σενάρια που μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτές τις ημέρες. Προσπαθήστε, λοιπόν, να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας και να είστε πιο ευέλικτοι αντιμέτωποι με τις επιθυμίες των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ
Η παρούσα θέση του Άρη και του Ουρανού δημιουργεί πιθανότητα για ένταση στο εργασιακό περιβάλλον σας και πιθανή αντιπαράθεση με συναδέλφους ή ανωτέρους. Γενικά, αισθάνεστε ότι η επικοινωνία και η κοινή γραμμή συνεννόησης λείπουν αυτές τις ημέρες, και υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσετε απρόσμενες εξελίξεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που εργάζεστε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε τον τομέα απασχόλησής σας ή το εργασιακό περιβάλλον, ειδικά αν πιέζεστε από προηγούμενες καταστάσεις και δεν αισθάνεστε την απαιτούμενη παραγωγικότητα.

Επιπλέον, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε ένα θέμα υγείας που θα σας αναγκάσει να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο ζωής και να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες. Συνεπώς, σας συνιστώ να προσπαθήσετε να ελέγξετε το άγχος και την ένταση που αισθάνεστε και να μην αμελήσετε τη φροντίδα του σώματός σας.

Ακολουθήστε την ιστοσελίδα teokanistras.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: tilestwra.com