CelebritiesLifeStyle

O Nτίνος Κόκκινος απαντά σε 10+1 ερωτήσεις

Ο gentleman Ντίνος Κόκκινος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Λάρισα , όπου και τελείωσε το Β΄ Λύκειο Αρρένων. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έκανε τη διπλωματική του εργασία στον τομέα της Φυσικοχημείας και μεταπτυχιακές σπουδές στην Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Στους ανθρώπους εκτιμά την αποτελεσματικότητα, τις θετικές προθέσεις, τη γρήγορη σκέψη και την έμφυτη ευγένεια, προτερήματα που τον χαρακτηρίζουν και τον κάνουν ξεχωριστό. Απεχθάνεται το ψέμα και την υστεροβουλία. Δεν έχει ελεύθερο χρόνο, αλλά, όταν του δοθεί η ευκαιρία, τον εκμεταλλεύεται διαβάζοντας, βλέποντας ταινίες, θέατρο, και  αποδράσεις στη φύση.
Είναι μέλος οργανώσεων και συλλόγων, έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση. Στο παρελθόν υπήρξε Πρόεδρος της Ανανεωτικής Κίνησης Επιστημόνων Λαρίσης.

O Nτίνος Κόκκινος απαντά σε 10+1 ερωτήσεις 2

Σήμερα είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Γραμμάτων Τεχνών Θεσσαλίας, ενός ιστορικού συνδέσμου, που ιδρύθηκε το 1965 και αποτελεί σημείο αναφοράς για την πνευματική ζωή στη Θεσσαλία. Είναι παντρεμένος με την γοητευτική, άκρως δημιουργική και ιδιοφυή Χάιδω Τσαγαλά, με την οποία έχουν  αποκτήσει έναν 12χρονο τρισχαριτωμένο γιο, τον Γιώργο. Από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της Λάρισας , που διακρίνονται για το ήθος, την αξιοπρέπεια , την κοινωνικότητα τους και το πηγαίο χιούμορ τους. Με την ευγένεια του, απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μου ,χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

O Nτίνος Κόκκινος απαντά σε 10+1 ερωτήσεις 3
 – Υπήρξες Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Τουρισμού, Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Αμύνης  και Διευθυντής του Υφυπουργού Απόδημου Ελληνισμού. Σήμερα είσαι Διευθυντής του Υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα. Μίλησε μου και για τις δύο αρμοδιότητες σου.

Σε ό,τι αφορά τα καθήκοντα ενός Διευθυντή Υπουργού, κυρίως είναι να διευθύνει και να συντονίζει ένα επιτελείο συνεργατών και συμβούλων, που έχουν να κάνουν με το καθημερινό πρόγραμμα του Υπουργού, τον προγραμματισμό δράσεων, όπως η  παραγωγή νομοθετικού έργου,  κοινοβουλευτικό έλεγχο, επαφές με φορείς και πολίτες, συσκέψεις με υπηρεσιακούς παράγοντες και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με εκπροσώπους δικαστικών λειτουργών , δικαστικών υπαλλήλων, δικηγορικών συλλόγων και άλλων λειτουργών της δικαιοσύνης. Επισκέψεις σε δικαστικούς σχηματισμούς , προετοιμασία για συνόδους Υπουργών Δικαιοσύνης της Ε.Ε. ανακοινώσεις και δελτία τύπου καθώς και συντονισμό επαφών και συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Υπουργείου.

Σε ό,τι αφορά τον Σύνδεσμο Γραμμάτων Τεχνών Θεσσαλίας, εκεί η δράση είναι χωρίς όρια καθώς τα γράμματα και οι τέχνες δίνουν τη δυνατότητα έκφρασης και δημιουργίας μέσα από ένα μεγάλο φάσμα δράσεων που περιλαμβάνουν ,εκδηλώσεις παρουσιάσεις βιβλίων , λογοτεχνικές και ποιητικές βραδιές, εκθέσεις ζωγραφικής, διαλέξεις ,συναυλίες, εκδόσεις, συνέδρια και ημερίδες, προβολές , επισκέψεις και οτιδήποτε άλλο δημιουργεί προστιθέμενη αξία στα μέλη του Συνδέσμου και στην πνευματική Θεσσαλία

O Nτίνος Κόκκινος απαντά σε 10+1 ερωτήσεις 4
1. Πόσες ώρες την ήμερα δουλεύεις;
Σίγουρα δώδεκα, που, κάποιες φορές, αυτό αυξομειώνεται χωρίς να το καταλάβω.

2.  Πες μου τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο;
Η επαφή με την οικογένεια, το διάβασμα και τα ταξίδια.

3.  Κάνεις δουλειές του σπιτιού;
Τις αποφεύγω συστηματικά.

4.  Φροντίζεις την εμφάνιση σου;
Αναγκαστικά χωρίς, όμως, να αποτελεί  κυρίαρχο μέλημα στη ζωή μου.

5.   Κάνεις κάποιο σπορ;

Πλέον μόνο περπάτημα και όταν μπορώ κολύμπι.

O Nτίνος Κόκκινος απαντά σε 10+1 ερωτήσεις 5
6.  Τι αυτοκίνητο έχεις και τι αυτοκίνητο θα ήθελες να έχεις;
Ένα Mercedes Ε200 και φτιάχνω ένα παλιό Opel Ascona.  Θα  ήθελα να έχω μια Porsche 356 του 1954.

7.   Ποια διάσημη θα ήθελες να καλέσεις σε δείπνο και γιατί;
Την Monica Belluci, γιατί είναι μια εντυπωσιακή παρουσία που αγαπά την Ελλάδα και την θαυμάζω για το μυαλό της…

8.   Ποιο είναι το ακριβότερο δώρο που έχεις κάνει σε μια γυναίκα;
Ένα μονόπετρο δαχτυλίδι στην σύζυγο μου πριν το γάμο μας, αν  εξαιρέσω βέβαια το Mini Cooper που της αγόρασα πρόσφατα.

9.   Τι θα άλλαζες στη Λάρισα ;
Θα έφερνα θάλασσα!

10. Ποιο είναι το motto σου στη ζωή;
Ο νόμος της ανταπόδοσης. Αυτό που δίνεις παίρνεις.

Ακολουθήστε την ιστοσελίδα teokanistras.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: cosmopoliti.com

Back to top button