Stories

Οδηγός Προς Straight Άνδρες για Καλό Κρεβάτι

Η Megan Barton-Hanson δίνει μερικές απαραίτητες συμβουλές για εκείνους που τις χρειάζονται περισσότερο

Καλώς ήρθατε στη νέα στήλη της Megan Barton-Hanson στο VICE UK, που καλύπτει ό, τι έχει σχέση με σεξ, σχέσεις και αυτοϊκανοποίηση, σε μια από τις πιο παράξενες περιόδους του 21ου αιώνα.

Τα πρώτα χρόνια της σεξουαλικής σου ζωής είναι συνήθως ψιλοχάλια. Εγώ άρχισα να απολαμβάνω το σεξ αφότου είχα τον πρώτο κανονικό μου γκόμενο: όταν είσαι με κάποιον καιρό, μπορείς να είσαι πιο θαρραλέα και να να κάνεις πιο ειλικρινείς συζητήσεις για τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου. Αλλά πριν από εκείνη τη σχέση, το σεξ δεν ήταν καλό.

Δεν είχα την αυτοπεποίθηση να πω «Όχι, πρέπει να κάνεις αυτό» ή «Θέλουμε κι άλλα προκαταρκτικά» ή «Πρέπει να δοκιμάσουμε άλλη στάση». Όταν ήμουν πιο μικρή, πάντα προσπαθούσα να ικανοποιήσω τον άνδρα λόγω του πορνό που είχα δει. Συνέχεια σκεφτόμουν: «Βογκάω πολύ; Βογκάω αρκετά; Το κάνω σωστά; Είμαι σέξι σ’ αυτή τη στάση»; Ήταν εξουθενωτικό. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τους άνδρες.

Το mainstream πορνό μπορεί να είναι πολύ γρήγορο και επιθετικό. Χωρίς ολοκληρωμένη σεξουαλική αγωγή και αγωγή σχέσεων, για να το εξισορροπήσουν οι straight άνδρες, ιδίως οι έφηβοι, βλέπουν πορνό και σκέφτονται, «Ναι, αυτό πρέπει να κάνω». Νομίζω ότι η κουλτούρα του σεξισμού επίσης παίζει ρόλο στο ότι οι νεαροί άνδρες φοβούνται να δείξουν την ευαισθησία τους.

Πρέπει να συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να έχουν αυτοπεποίθηση και να ζητάνε αυτό που θέλουν στην κρεβατοκάμαρα, αλλά πρέπει να κάνουμε το ίδιο και για τους άνδρες. Πολλές φορές, οι άνδρες καταφεύγουν στο πορνό διότι κανείς δεν τους δίδαξε πώς να επικοινωνούν. Δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι χάλια στο κρεβάτι, απλώς συχνά δεν ξέρουν πώς να ζητήσουν αυτό που θέλουν, όπως και οι γυναίκες. Όλοι καταφεύγουν στο πορνό, αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι.

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο σεξ αλλά υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορούν να ακολουθήσουν οι άνδρες οι οποίοι πηγαίνουν με γυναίκες, για καλύτερο, πιο υγιές και πιο διασκεδαστικό σεξ.

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ

Οι γυναίκες μπορούν να περάσουν ώρες με προκαταρκτικά. Όποτε έχω πάει με γυναίκες γίνονται τόσα πολλά και τελειώνουν κιόλας μ’ αυτά, ενώ με τους άνδρες είναι λες και απλώς εκτελούν τις κινήσεις που πρέπει. Στους άνδρες αρέσει να ξεκινούν με τη μία και κάπου στη μέση να απορούν – «Πωπω, είσαι πολύ υγρή τώρα». Εσύ δηλαδή γιατί λες να μην ήμουν υγρή στην αρχή; Επειδή αγνόησες τις ρώγες μου και μπήκες με τη μία. Τι αγένεια. Ασχολήσου με τα ευαίσθητα σημεία, όπως το εσωτερικό των μηρών και την κοιλιά και απόλαυσέ το.

Όλοι είναι διαφορετικοί –μπορεί να κοιμηθείς με μια κοπέλα που της αρέσουν τα φιλιά στον λαιμό αλλά κάποια άλλη το ίδιο πράγμα να τη φρικάρει– έτσι πρέπει να δίνεις προσοχή και να είσαι παρών. Για μένα όμως το σεξ είναι πολύ πιο ωραίο όταν είναι αργό. Επίσης αν το μυαλό μου είναι αλλού δεν μπορώ να μπω στη φάση, έτσι με περισσότερα φιλιά και αγγίγματα μπορεί να υπάρξει μεγάλη διαφορά.

Αν θέλεις να δείξεις πόσο fit είσαι, κανένα πρόβλημα απλώς κράτησέ το για το τέλος.

ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Νομίζω πως οι άνδρες ντρέπονται να μιλάνε για το σεξ αλλά είναι πολύ καλύτερα να είσαι ειλικρινής, ακόμα κι αν πρέπει να πεις «Ξέρεις τι; Έχω καιρό να κάνω σεξ και έχω λίγο άγχος». Μάλλον θα χαλαρώσεις αν πεις κάτι τέτοιο. Όταν εγώ έχω άγχος, είτε στο σεξ είτε σε άλλη κατάσταση, το λέω απ’ την αρχή («Πωπω, έχω πολύ άγχος») και ξεμπερδεύω.

Το σεξ είναι ό,τι πιο κοντινό μπορείς να κάνεις με κάποιον και στο τέλος ο σύντροφός σου θα θέλει να το απολαύσεις. Δεν χρειάζεται να πεις όλες τις προτιμήσεις σου από την αρχή σαν να είναι εργασία για το σπίτι, αλλά μπορεί να είναι σέξι να δίνεις κάποιες οδηγίες. Κάποιες φορές τελειώνω ικανοποιώντας τους άλλους, οπότε μη διστάσεις να πεις τι σε ανάβει πραγματικά ή να ρωτήσεις τη σύντροφό σου τι της αρέσει.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Η συναίνεση είναι τρομερά σημαντική. Οι άνδρες μερικές φορές κάνουν πράγματα που αντιγράφουν από το πορνό, όπως να σε πνίξουν ή να πιάνουν το κεφάλι τους όταν τους παίρνεις πίπα. Αλλά όταν είσαι με μια καινούργια σύντροφο, μην υποθέτεις ότι θα γουστάρει. Δεν χρειάζεται να πεις κάθε τι που σου αρέσει και δεν σου αρέσει, αλλά οτιδήποτε kinky πρέπει να συζητηθεί εκ των προτέρων, ώστε να μπουν όρια και να οριστούν safe words.

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ

Οι ερωτικές γλώσσες είναι πολύ σημαντικές. Δεν ξέρω τη δική μου ακόμα αλλά για πολλούς ανθρώπους πράγματα εκτός κρεβατοκάμαρας συντείνουν στο vibe. Αν είσαι σε αυτό το επίπεδο με κάποιον και σε βοηθάει στο σπίτι ή ενδιαφέρεται πολύ για κάτι με το οποίο παθιάζεσαι, το σεξ μπορεί να είναι πολύ καλύτερο γιατί νιώθεις μεγαλύτερη σύνδεση.

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Όσο χτίζεις την ένταση είναι καλό. Αν στέλνεις μηνύματα εκείνο το βράδυ είναι πολύ σέξι να πεις τι θα κάνεις και πώς θα το κάνεις. Κάνει τα πράγματα πιο συναρπαστικά όταν συναντηθείτε. Όταν μπει μες στο σπίτι θα θέλετε απλώς να πετάξετε τα ρούχα σας και να αρχίσετε.

Δες τη ΝΕΑ Οδοντόκρεμα με σφραγιστική δράση που αποτρέπει τη δημιουργία της τερηδόνας και της οδοντικής πλάκας!

Είναι πολύ καλός τρόπος για να δώσεις μια πικάντικη νότα και στις πιο μακροχρόνιες σχέσεις. Όταν είσαι με κάποιον καιρό, ξέρεις τι του αρέσει και μετά συμβαίνουν ένα σωρό πράγματα και φτάνεις σε ένα σημείο που το σεξ δεν είναι τόσο παθιασμένο όσο στην αρχή. Αν κάνεις πράγματα που έκανες τον πρώτο μήνα, αν στέλνεις πρόστυχα μηνύματα και φωτογραφίες, μπορείς να ξαναζωντανέψεις τη φλόγα.

ΑΛΛΑ ΟΧΙ DICK PICS

Το πέος, μόνο του, δεν λέει τίποτα. Γιατί το κάνουν αυτό οι άνδρες; Το κρατάνε στο χέρι και το τραβάνε για να φαίνεται μεγάλο – θα πάθεις τίποτα, καλέ μου.

Προσωπικά μ’ αρέσει όταν κάποιος βγάζει μια φωτογραφία μόλις έχει βγει από το ντους και φαίνεται όλο το σώμα. Μην με παρεξηγείς. Τρελαίνομαι για το πέος αλλά δεν θέλω να το βλέπω μόνο του. Θα ήταν σαν να σου έστελνα μια φωτογραφία του αιδοίου μου. Δεν κάνει και πολλά πράγματα. Χρειαζόμαστε όλο το σώμα.

Πηγή: vice.com

Back to top button