Celebrities

Πήρε θέση για την Γεωργία Μπίκα: O Τριανταφυλλόπουλος μίλησε και τους έβαλε όλους στη θέση τους

Το κείμενο με τίτλο “Ζητάνε και τα ρέστα από τη Γεωργία – Την κατηγορούν ανερυθρίαστα και εκδικητικά για αρπαγή” που δημοσίευσε στο zougla.gr και στο Twitter ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Δεν φθάνει που δεν έκαναν το καθήκον τους. Δεν τους αρκεί ότι δεν έπραξαν τα νόμιμα και τα δέοντα στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα. Την κυνηγούν και από πάνω για δήθεν… Αρπαγή σε βαθμό κακουργήματος. Το θύμα το οποίο καταγγέλλει τον βιασμό της από τον γόνο της οικογενείας Λεβέντη, τον Βασίλη Λεβέντη, γίνεται θύτης και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ηθική αυτουργία στην αρπαγή του διοργανωτή του περίφημου πρωτοχρονιάτικου πάρτι στο ξενοδοχείο ΜΕΤ στην Θεσσαλονίκη.

Πώς έχουν λοιπόν τα πράγματα. Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς 31η Δεκεμβρίου 2021 προς 2022, η Γεωργία σε κακή κατάσταση λόγω μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, ειδοποιεί μετά την εφιαλτική περιπέτεια του καταγγελλόμενου βιασμού της από τον Βασίλη Λεβέντη, τον εργοδότη της ο οποίος με έναν φίλο του σπεύδουν στο ξενοδοχείο ΜΕΤ. Στο μεταξύ έχουν ειδοποιήσει τηλεφωνικά τον διοργανωτή του πάρτι στην σουίτα του ξενοδοχείου ΜΕΤ. Τον ξέρουν, όπως τον γνωρίζει και η Γεωργία Μπίκα, από το πολύ γνωστό μαγαζί όπου ο διοργανωτής εργάζεται. Όντως τον συναντούν και τον υποβάλλουν σε μία σειρά ερωτημάτων σε μία προσπάθεια να αντιληφθούν τι συνέβη με τον Βασίλη Λεβέντη, τον αδελφό του και την Γεωργία Μπίκα.

Αυτό το τηλεφώνημα, η συνάντηση και τελικά η βόλτα με το αυτοκίνητο κατέληξε να αποκαλείται στα σοβαρά αρπαγή και να κατηγορείται το θύμα βιασμού, η Γεωργία Μπίκα για ηθική αυτουργός, παρότι ως γνωστόν βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης μέθης και μερικής απώλειας συνείδησης.

Οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στην υπόθεση με την κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα το επόμενο πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, η Εισαγγελία και ο Ανακριτής που διαχειρίστηκαν την υπόθεση στη συνέχεια και οι Ιατροδικαστικές Αρχές που ενεπλάκησαν, απαξάπαντες, παραβίασαν κάθε πρωτόκολλο, κάθε προβλεπόμενη διάταξη, κάθε νομιμότητα. Το αποδεικνύει το γεγονός ότι η προσφυγή της Γεωργίας Μπίκα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έγινε αποδεκτή και ήδη έχει πάρει τον δρόμο της. Άλλωστε τα ευρήματα του γαλλικού ειδικού εργαστηρίου το οποίο συνεργάζεται με το Εφετείο Παρισίων καθώς και προηγουμένως οι Ελβετοί ειδικοί είχαν προσδιορίσει με λεπτομέρειες και ακρίβεια τα κενά στην έρευνα των ελληνικών αρχών για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το σύνολο του κρατικού μηχανισμού της Θεσσαλονίκης επιχείρησε να συγκαλύψει τις ευθύνες του γόνου της μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας Λεβέντη η oποία συνδέεται βεβαίως με την πολυεθνική Coca Cola. Τελικά ναι. Η απονομή δικαιοσύνης στην βαλκανική μας χώρα είναι, πώς να το κάνουμε, και ταξική υπόθεση.

Ο καιρός κύλησε και έφθασε η ώρα να συμπεριφερθούν εκδικητικά οι πρωταγωνιστές και επικεφαλής των κρίσιμων κρατικών θεσμών στη Θεσσαλονίκη. Προφανώς σε συνεννόηση με τους ισχυρούς της Οικογενείας Λεβέντη η οποία ειρήσθω εν παρόδω απασχολεί συνεχώς και με αρνητικό τρόπο το τελευταίο διάστημα το διεθνές και ντόπιο lifestyle. Είτε βγάζοντας στο σφυρί το περίφημο διαμέρισμα απέναντι από το Καλλιμάρμαρο (ιδιοκτησίας της οικογενείας του νεαρού Βασίλη Λεβέντη) είτε με τα κατορθώματα του άλλου σημαντικού γόνου, του Άλκη Δαυίδ του οποίου κατάσχονται, δημεύονται και βγαίνουν στο σφυρί τα περιουσιακά του στοιχεία ανά τον κόσμο. Λαμπρά.

Η εκδικητικότητα της Οικογένειας και των θεσμικών παραγόντων της Θεσσαλονίκης που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της κοπέλας, παίρνει σάρκα και οστά με την κατηγορία περί αρπαγής την οποία απευθύνουν στη Γεωργία Μπίκα.

Ωστόσο ακόμη και στην περίπτωση που ισχύουν τα όσα επικαλούνται αυτοί που κατηγορούν την Γεωργία Μπίκα, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Διαβάστε μέρος της επιχειρηματολογίας από το υπόμνημα που κατάθεσε ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς εκ μέρους της Γεωργίας Μπίκα.

Πήρε θέση για την Γεωργία Μπίκα: O Τριανταφυλλόπουλος μίλησε και τους έβαλε όλους στη θέση τους

Ακολουθήστε την ιστοσελίδα teokanistras.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: tilestwra.com