ΖώδιαTeo Kanistras

Τα ζώδια με το πιο έντονο σεξαπίλ

Έχετε βρεθεί ποτέ σε έναν χώρο, όπου ένα άτομο εντυπωσιάζει τους πάντες άμα τη εμφανίσει ή αποπνέει έναν ερωτισμό που το κάνει γοητευτικό σε όλους; Τότε πιθανότατα να έχετε βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο με ένα από τα παρακάτω ζώδια, τα οποία έχουν το πιο έντονο σεξαπίλ.

Πριν σας αποκαλύψουμε ποια είναι να ξεκαθαρίσουμε πως με τον όρο σεξαπίλ δεν εννοούμε απαραίτητα τη διάθεση για σεξ. Το σεξαπίλ έχει να κάνει περισσότερο με την αυτοπεποίθηση, την ενέργεια που αποπνέουμε και σε έναν βαθμό με τη σεξουαλική μας διάθεση.

Κριός
Με κυβερνήτη τους τον Άρη, οι Κριοί δεν θέλουν περίπλοκες καταστάσεις. Παθιασμένοι, με έντονη περιέργεια και ξεκάθαρα συναισθήματα, η όρεξή τους για σεξ είναι πάντα μεγάλη. Ξεχειλίζουν από σεξουαλικότητα και λατρεύουν τις προκλήσεις. Θέλουν να κερδίζουν τους άλλους από την πρώτη στιγμή και το καταφέρνουν με το καυτό ταμπεραμέντο τους.

Δίδυμοι
Ενώ τα ζώδια του αέρα θεωρούνται κυρίως εγκεφαλικά και γοητεύουν με τις όμορφες συζητήσεις που κάνουν, οι Δίδυμοι έχουν τον τέλειο συνδυασμό: γοητεύουν και με τα λόγια, αλλά και με την αυτοπεποίθησή τους. Δεν διστάζουν να προσεγγίσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει και να το «ρίξουν» με τα όμορφα και ερωτικά τους λόγια.

Σκορπιός
Δεν θεωρούνται τυχαία το πιο σεξουαλικό ζώδιο. Οι Σκορπιοί λατρεύουν το σεξ, ενώ ο μυστηριώδης χαρακτήρας τους τούς κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Θα δείξουν το ενδιαφέρον τους με μικρά σημάδια, που έχουν παρατηρήσει προσεκτικά και θα σας κάνουν να νιώσετε ερωτική επιθυμία για εκείνους με πολλούς (διακριτικούς) τρόπους.

Ακολουθήστε την ιστοσελίδα teokanistras.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: marieclaire.gr

Back to top button