LifeStyle

Τεστ: Ποιo δέντρο είσαι;

Ένα τεστ που δείχνει την προσωπικότητά μας. Δείτε τις φωτογραφίες και διαλέξτε ποιο δέντρο σας αρέσει περισσότερο. Ο αριθμός δίπλα του, μας αποκαλύπτει το χαρακτήρα μας.

  1. Είστε γενναιόδωρο και ηθικό (αλλά όχι ηθικολογικό, με προσωπικό ήθος) άτομο. Πάντα αυτό-βελτιώνεστε. Με μεγάλη φιλοδοξία αλλά και υψηλά κριτήρια. Οι περισσότεροι βρίσκουν την επικοινωνία μαζί σας δύσκολη αλλά δεν είναι εύκολο να είστε ο εαυτός σας! Δουλεύετε πολύ σκληρά αλλά χωρίς εγωισμό. Δουλεύετεγιαναβελτιώσετετονκόσμο! Αγαπάτε πολύ τους ανθρώπους μέχρι να σας πληγώσουν. Αλλά ακόμη και τότε συνεχίζετε να τους αγαπάτε. Πολλοί λίγοι μπορούν να σας εκτιμήσουν όσο πραγματικά σας αξίζει.
  2. Είστε ευχάριστα και τίμια άτομα. Πολύ υπεύθυνα και με τάση να φροντίζετε τους άλλους. Σας αρέσει να δουλεύετε, σας δίνει αυτονομία και αναλαμβάνετε υπεύθυνες θέσεις. Έχετε ευχάριστη προσωπικότητα και οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται εύκολα. Μεεξυπνάδα, χιούμορκαιγρήγορησκέψη. Πάνταέχετεμιαενδιαφέρουσαιστορίαναπείτε.
  3. Έχετε έξυπνη και σκεπτόμενη προσωπικότητα με βαθείς στοχασμούς. Το πιο σημαντικό είναι οι σκέψεις και οι ιδέες σας τις οποίες απολαμβάνετε να αναπτύσσετε με μοναξιά σε περιβάλλον που αισθάνεστε άνετα. Είστε εσωστρεφείς και απολαμβάνετε τη συντροφιά μόνο άλλων ‘συμμαθητών’ σε αυτή την πρωτοπορία. Με ηθικές ανησυχίες, προσπαθείτε πάντα να κάνετε αυτό που εσείς θεωρείτε σωστό, ακόμα όταν και οι περισσότεροι δεν συμφωνούν.
  4. Έχετε μεγάλη διαύγεια σκέψης και φιλοσοφικές τάσεις. Η μοναδικότητα σας δεν έχει ταίρι καθώς δίπλα σας κανείς δεν μπορεί να σταθεί επάξια. Έχετε διαίσθηση και αυτό σας προσδίδει μια νευρικότητα, σαν της γάτας. Συχνά σας παρεξηγούν και αυτό σας πειράζει. Απολαμβάνετε τον προσωπικό σας χώρο. Η δημιουργικότητα σας μπορεί να χρειάζεται να καλλιεργηθεί και χρειάζεται την αναγνώριση των άλλων για να ανθήσει. Η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά της ζωής σας είναι ξεκάθαρες και είστε βαθιά συναισθηματικά άτομα.
  5. Έχετε αυτοπεποίθηση και ηγετικά προσόντα. Είστε πολύ ανεξάρτητα άτομα και αρχή σας είναι να κάνετε τα πάντα με το δικό σας τρόπο. Βασίζεστε μόνο στον εαυτό σας και είστε ακλόνητοι βράχοι για εσάς και τα αγαπημένα σας άτομα. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και δε φοβάστε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Το μόνο που απαιτείτε από τους ανθρώπους είναι η τιμιότητα και η ειλικρίνεια γιατί έχετε τη δύναμη να αποδεχτείτε αυτό που είναι αληθινό.
  6. Είστε ευγενικά και ευαίσθητα άτομα και οι άλλοι σας συμπαθούν. Έχετε πολλούς φίλους και απολαμβάνετε να τους βοηθάτε. Με τη ζεστή και θετική σας αύρα κάνετε τους άλλους να αισθάνονται ευχάριστα κοντά σας. Κάθε μέρα θέλετε να βελτιώνετε τον εαυτό σας, να τον κάνετε πιο ενδιαφέροντα και μοναδικό. Περισσότερο απ’ όλα αναζητείτε την αγάπη, ακόμη και αν αυτή είναι μερικές φορές χωρίς ανταπόδοση.
  7. Έχετε ευχάριστη προσωπικότητα και μεγάλη ψυχραιμία, χωρίς να σας λείπει η ευαισθησία και η κατανόηση. Είστεοκαλύτεροςακροατήςχωρίςεπίκριση. Πιστεύετε ότι όλοι κάνουν το δικό τους προσωπικό ταξίδι σε αυτή τη ζωή και σας ενδιαφέρουν καινούριοι άνθρωποι και ιδέες. Σπάνια αγχώνεστε και ανησυχείτε, με χαλαρή προσωπικότητα. Πάντα διασκεδάζετε και ποτέ δεν χάνετε το μονοπάτι σας.
  8. Γοητεύετε τους άλλους με την ενεργητική προσωπικότητα σας. Είστε ευχάριστη παρέα και κάνετε τους άλλους να γελούν. Είστε σε αρμονία με το σύμπαν, με αυθορμητισμό και ενθουσιασμό. Ποτέ δεν λέτε όχι στην περιπέτεια και συχνά είστε η έκπληξη για τους άλλους, πάντα όμως με ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό σας. Με πολλά ενδιαφέροντα και αν κάτι σας αρέσει θα το κάνετε μέχρι να αποκτήσετε την μαστοριά του.
  9. Είστε αισιόδοξα και τυχερά άτομα. Βλέπετε τη ζωή σαν δώρο και προσπαθείτε να την αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα επιτεύγματα σας, σας δίνουν υπερηφάνεια. Με το ταίρι και τους ανθρώπους σας θα μπορείτε να ανταπεξέρχεστε σε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσετε. Η προσέγγιση σας για τη ζωή είναι αισιόδοξη και το ποτήρι είναι πάντα  μισογεμάτο!

Πηγή: cosmopoliti.com

Back to top button