Ομορφιά

Αυτό είναι το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της βασίλισσας Ελισάβετ

Στην πλειοψηφία των εμφανίσεων της η βασίλισσα Ελισάβετ φοράει γάντια τα οποία δεν μας επιτρέπουν να δούμε τα χέρια της. Αυτό μας κάνει σίγουρα να αναρωτιόμαστε αν περιποιείται τα νύχια της και τι χρώματα επιλέγει για το μανικιούρ της, μιας και το στιλ της είναι πολύ πειθαρχημένο και αυστηρό; Η απάντηση είναι πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ένα πολυαγαπημένο βερνίκι, το οποίο αγοράζει ξανά και ξανά εδώ και δεκαετίες, για να βάφει τα νύχια της.

Πρόκειται για τον κωδικό “Ballet Slippers” της γνωστής εταιρείας Essie. Σύμφωνα με το brand η βασίλισσα είναι φαν του συγκεκριμένου μανό από το 1989, όταν ο κομμωτής της έστειλε ένα γράμμα ζητώντας «το μοναδικό χρώμα μανό που θα μπορούσε να φορέσει η βασίλισσα».

Όπως θα δεις, το “Ballet Slippers” έχει μια απόχρωση απαλού ροζ. Με την εφαρμογή του, τα νύχια δείχνουν περιποιημένα, κομψά και καθαρά, ενώ αποκτούν ένα διακριτικό χρώμα. Ταιριάζει με όλα τα σύνολα της βασίλισσας και σίγουρα με το αυστηρό πρωτόκολλο του παλατιού.

The post Αυτό είναι το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της βασίλισσας Ελισάβετ appeared first on Marie Claire | Το καλύτερο γυναικείο περιοδικό.

***ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρείτε... τη σελίδα Teo Kanistras Official και στο Facebook - Like ΕΔΩ!

Πηγή

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker