Τεχνολογία

Έρχεται το Dji Mavic Air 2 της DJI – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αν και φαινόταν ότι η DJI θα καθυστερούσε τα σχέδιά της για το λανσάρισμα του νέου της μοντέλου, φαίνεται ότι η διαδικασία παραγωγής είχε οριστικοποιηθεί πριν καν από το τέλος του 2019 και πριν το ξέσπασμα της επιδημίας στην Κίνα.

Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει, αν ερμηνεύσουμε την απόφαση της dji να μην τοποθετήσει στην Ευρωπαϊκή έκδοση του σκάφους το AirSense, το σύστημα που προειδοποιεί τον χειριστή του Mavic ότι κάποιο αεροσκάφος βρίσκεται κοντά στο drone. Στη συνέντευξη τύπου κατά την παρουσίαση του προϊόντος, η dji παραδέχθηκε ότι αντιμετώπισε ελλείψεις στον εφοδιασμό πομπών ADS-B και έτσι αποφάσισε να τοποθετήσει το σύστημα μόνο στην Αμερικάνικη έκδοση, δεδομένου ότι είχε δεσμευθεί απέναντι στην FAA.

Για την ύπαρξη ADS-B, το τοπίο για την Ευρώπη είναι ομιχλώδες για το αν τελικά οι πρώτες παρτίδες θα έχουν το feature ή θα το δούμε αργότερα. Ίδωμεν…

Σίγουρα έχετε διαβάσει και παρακολουθήσει αρκετά videos και παρουσιάσεις από την 27η Απριλίου που έγινε η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου και έτσι εμείς αποφασίσαμε να σταθούμε σε όσα έχουν αναφερθεί λιγότερο, αλλά αξίζουν την προσοχή μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο idrones.gr.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker