Τεχνολογία

Μάθαμε την τιμή του νέου iPhone SE στην Ελλάδα

Μάθαμε τις τιμές του νέου iPhone SE δεύτερης γενιάς που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, η έκδοση 64GB θα έχει τιμή 499 ευρώ, η έκδοση 128GB τιμή 569 ευρώ και τέλος η μεγαλύτερη έκδοση 256GB θα έχει τιμή 699 ευρώ. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν σήμερα.

Νέο iPhone SE 2nd gen
Το νέο iPhone SE σχεδιάστηκε από την αρχή και διαθέτει ένα συμπαγές design από ανθεκτικό γυαλί και αλουμίνιο, σε τρία χρώματα μαύρο, λευκό και (PRODUCT) RED. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής Α13 Bionic με Neural Engine τελευταίας γενιάς είναι ο πιο ισχυρός που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone της Apple, ώστε να καλύψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη, ενώ προσφέρει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Το σύστημα Wide κάμερας υποστηρίζει λήψη φωτογραφιών με εφέ βάθους και λειτουργία πορτρέτου, καθώς και την καταγραφή βίντεο σε ανάλυση 4K στα 60fps. Η οθόνη Retina HD LCD IPS 4,7″ με True Tone προσαρμόζει τους λευκούς τόνους ώστε να προσεγγίζει τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος για μια πιο φυσική εμπειρία θέασης. Το iPhone SE δεύτερης γενιάς παρέχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

iPhone SE τιμή Ελλάδα
iPhone SE 64GB, τιμή 499 ευρώ
iPhone SE 128GB, τιμή 569 ευρώ
iPhone SE 256GB, τιμή 699 ευρώ

Πηγή: techblog.gr

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker